Захисне спорядження для гірськолижників та сноубордистів — ваша безпека і впевненість

Захисне спорядження для гірськолижників та сноубордистів — ваша безпека і впевненість

Наявність захисної амуніції — обов’язкова умова для гірськолижників і сноубордистів. З огляду на значущість захисту під час занять травмонебезпечними видами спорту, виробники спортивного екіпірування https://freeride.com.ua/ua/zimnij-sport/zashita/ приділили цьому напряму належну увагу. Тому кожен зацікавлений може підібрати відповідний захист для дорослих і дітей, відповідно до своїх потреб і запитів.

Захисне спорядження для гірськолижного спорту

Захист для лиж, як і захисне спорядження для сноуборду, розробляється і створюється у вигляді одягу з уже вставленими захисними елементами, а також зустрічається як часткові елементи:

  • Захисні шорти з пластиковими вставками. Шорти Demon Flex-Force X Short D3O доповнені термоформованими щитками для стегон, мають потрійний захист сідниць і куприка D3O. Модель з еластичним поясом забезпечує надійний захист нижньої частини спини. А для кращого комфорту шорти шиють із легкої суміші лайкри та сітки.
  • Труси з м’якої лайкри зі спеціальними вставками на куприку і стегнах — відмінно захищають від ударів під час падіння.
  • Захист спини («черепаха»). Моделі анатомічно повторює вигини хребта і передньої частини тулуба. У разі падіння захищає від механічних пошкоджень при зіткненні з твердою поверхнею. У моделі Demon Flex-Force X Connect Top D3O реалізовано технологію XConnect — 2 окремі частини захисту (верх і низ), їх можна з’єднати разом, що дає повний захист для куприка.
  • Жилет з довгими рукавами, захистом плечей, ліктів, спини та шиї. Завдяки конструкційним особливостям, забезпечується точне прилягання, простота використання і надійний захист.
  • Штани із захисними елементами (можна виймати) для колін і куприка. Модель чоловічих штанів Demon Flexforce X V4/V5 D3O з накладками на стегна і сідниці має підвищену технологію піни для ще більшого комфорту і захисту.

Для сноубордистів, лижників будуть потрібні захисні рукавички з пластинами всередині. Захисні вставки знаходяться по обидва боки долоні та зап’ястя. Дихаюча піна потрійної щільності, яка використовується у даних виробах, забезпечує добру амортизацію під час ударів та необхідну рухливість.

Захист спини гірськолижників і сноубордистів

Захисне спорядження для сноуборду на спині може бути двох різновидів:

  • Гнучкі, м’які, у вигляді панцира або жилета. У таких моделях захисту відсутній пластик, замість нього використовується піна або гель, які повністю поглинають удари. Захист зручний у використанні, легкий, не сковує рухів і добре пропускає повітря.
  • Жорсткі елементи. Поширеним матеріалом виступає пластик і ударопоглинаюча піна. Панцир може бути додатково укріплений алюмінієвими стільниками. Підійде для тих, хто часто катається непідготовленими трасами серед лісів і складної місцевості.

Захистити спину дуже важливо, і не тільки новачкам, а й професійним спортсменам. Адже травма здатна завдати непоправної шкоди здоров’ю, а спортивна кар’єра може закінчитися. Не варто економити на захисному спорядженні.

Вы могли пропустить